Gasten

De Twentse Watersport vereniging heet u van harte welkom op de jachthaven van Hengelo. De haven is zo ingericht dat zowel de boten als de campers een ruime plaats toegewezen krijgen. De leden zijn jaarlijks druk om het terrein, de gebouwen en het water netjes en schoon te houden en dit verwachten wij ook van onze gasten.  Graag uw afval gescheiden deponeren in de daarvoor bestemde containers in de milieustraat ( zie platte grond ) Als u gebruik maakt van het sanitair in het clubgebouw dan ook graag de ruimte netjes achter laten. Voor het legen van uw chemisch toilet is er een stortbak naast de containers.

Het terrein van de haven is ’s avonds verlicht en het hek is na zonsondergang afgesloten. Het kleine voetgangers hek staat in principe overdag open en is ’s nachts gesloten. Het hek is voorzien van een code welke u krijgt van de havenmeester zodat u ook buiten de openingsuren het terrein kunt verlaten en binnen komen.

Honden zijn toegestaan op het terrein mits aangelijnd en uitgelaten buiten het hek van de haven. Uiteraard worden eventuele uitwerpselen opgeruimd door de eigenaar. Huisdieren zijn verboden in het clubgebouw en in de sanitaire ruimtes.

Bij aankomst ontvangt u van de havenmeester een tas met info over de haven en de omgeving, tevens staan hierin de gegevens en belangrijke telefoonnummers voor eventuele medische hulp.

De TWV, Twentse Watersport Vereniging, is aangesloten bij het KNWV Koninklijk Nederlands  Watersport Verbond, en de NKC  Nederlandse Kampeerauto Club, voor meer info over deze verenigingen kunt u klikken op hiernaast staande logo’s.

Voor meer info over evenementen, omgeving, activiteiten, stad, ondernemers, musea enz. kunt u klikken op de logo’s van Vissit Twente en Hengelo promotie.

Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze jachthaven.

 

Word lid!

..van de leukste en sportiefste vereniging van Twente!

Website Security Test