Vereniging

Op 15 maart 1935 volgde uit een bijna spontane actie de oprichting van onze vereniging met een begin aantal van 59 leden. Onze vereniging bestaat inmiddels ruim 80 jaar, heeft rond de 200 leden en vertegenwoordigt meerdere disciplines, te weten wedstrijd- en recreatie kanoërs, zeilers en motorboot vaarders. Maar ook elke andere watersporter zal zich snel bij ons thuis voelen! Om dit alles draaiende te houden heeft de vereniging een vaste havenmeester die op het haventerrein woont en de gang van zaken regelt voor zowel leden als gasten. Daarnaast zijn er diverse commissies ter ondersteuning van de havenmeester en voor o.a. het beheer van de kantine, het onderhoud van het terrein en voor de diverse activiteiten.

We beschikken over een mooie jachthaven met 80 ligplaatsen. De haven staat bekend als één van de groenste havens van Nederland. Voor passanten is het een perfecte uitvalsbasis voor fietstochten door het prachtige Twentse land.

Sinds 2016 beschikt de vereniging over een negental camper plaatsen, direct gelegen aan onze jachthaven en het Twente kanaal.

Leden

 

TWV mag zich gelukkig prijzen dat een groot aantal leden het goede verenigingsgevoel heeft, want een vereniging valt of staat met de inzet en saamhorigheid van haar leden. Daarom is ons clubhuis De Roef de ideale ontmoetingsplaats waar alle actieve kanoërs en motorboot vaarders elkaar kunnen treffen en waar een groot aantal activiteiten plaatsvindt. Ook de leden die inmiddels geen boot meer hebben zien we regelmatig want ze kunnen hun oude vrienden aan de stamtafel natuurlijk niet missen. Tevens vergaderen hier alle commissies die voor de vereniging actief zijn.

 

 

Word lid!

..van de leukste en sportiefste vereniging van Twente!

Website Security Test