Passanten

De jachthaven Hengelo is gelegen op een prachtige lokatie omringd door veel bomen en groen. De haven ligt aan het Twentekanaal aan de rand van Hengelo richting Delden en is in 2015 voorzien van geheel nieuwe steigers. De haven beschikt over ca. 80 ligplaatsen, max. 400 cm breed en 12 m lengte , diepgang 1,50 m en voldoende plaatsen voor passanten. Voor grotere schepen kunt u eerst contact opnemen met de havenmeester.

Als passant dient u de boot aan te meren aan de kade langs het Twente kanaal en vervolgens contact opnemen met de havenmeester (06-81906980). Het hek voor de opening van de jachthaven is te openen door de rode knop op de wal evt. kan de havenmeester het hek voor u openen. Dit hek is voornamelijk bedoelt als vuilvanger maar natuurlijk ook voor uw veiligheid, het hek zal zich sluiten zodra u met uw boot gepasseerd bent.

De haven biedt diverse faciliteiten voor de passant. Een gezellige kantine met bar en terras aan het water, een ruime gratis parkeerplaats, nette toiletten en douches, elektra op de steigers en diverse watertappunten. Een ruim gesorteerde grote supermarkt bevindt zich op ca. 15 min. loopafstand. Elke gast ontvangt van de havenmeester een tas met daarin  info over zowel de haven, de omgeving, belangrijke telefoonnummers, evenementen en bezienswaardigheden in de buurt van Hengelo. De haven is uitermate geschikt als uitgangspunt voor fietstochten door het prachtige Twentse landschap en een bezoek aan de gezellige binnenstad van Hengelo.Voor meer info kunt u contact opnemen met de havenmeester 06-81906980

Tarieven 2019

€ 1,- per meter bootlengte per overnachting

€ 1,- toeristenbelasting per persoon per nacht

Douche, drinkwater, wifi, chemisch stort en elektra gratis.

Word lid!

..van de leukste en sportiefste vereniging van Twente!

Website Security Test