Kano

De kanoafdeling bestaat uit wedstrijdkanovaarders en recreatiekanovaarders. Sinds enige jaren kan TWV zich verheugen op een toename van het aantal jeugdleden. Een van de redenen hiervoor is de goede sfeer binnen de vereniging en de vele wedstrijden en evenementen die bezocht worden. Vele vrijwilligers zetten zich hiervoor in.

In een sportieve sfeer worden op onze vereniging de kano-vaardigheden bijgebracht aan onze actieve jeugdgroep. Er wordt intensief getraind voor wedstrijden, tevens worden recreatieve tochten georganiseerd en peddelen senioren op het kanaal.

Eén keer per jaar, in het tweede weekend van september, komt alles en iedereen met en zonder kano-verleden te voorschijn om te helpen bij de Twente Regatta. Voor meer informatie over onze wedstrijden: Twente Regatta

Eigen boten, verenigingsboten en wedstrijdboten zijn op ons terrein opgeslagen in een grote kano-loods pal langs het kanaal. Onze kano-afdeling behoort tot één van de grootste en actiefste van Nederland. Zo worden er regelmatig prijzen gewonnen door onze jeugd! Zie ons fotoalbum voor een inzicht in al onze activiteiten.

 Download onze folder voor meer informatie of neem contact op met onze voorzitter/trainer van de kano-groep:

Eddy Wiegers
kanocommissie@twvhengelo.nl

Word lid!

..van de leukste en sportiefste vereniging van Twente!

Website Security Test