Haven

De jachthaven is in een bosrijke omgeving gelegen en biedt plaats aan circa 80 boten. In 2015 is een groot deel van de steigers vernieuwd en is de haven aanpast met ruime boxen voor de steeds grotere schepen.

Elke ligplaats is voorzien van elektra op de steiger en er zijn diverse watertappunten op het terrein.

De haven is voorzien van een kantine “ De Roef “ met daarin alle benodigde faciliteiten als toiletten, douche, kleedkamers,  recreatiezaal, bar en keuken.

Tevens is er een milieustraat voor gescheiden afval en een chemisch stortplaats.

Omdat veel eigenaren in de winter hun boot graag dicht bij huis hebben voor het betere kluswerk is er altijd veel activiteit in de haven en is er voor de leden een werkplaats. Zowel de kantine als de haven beschikt over een gratis prima werkende wifi installatie. Het terrein is ’s nachts afgesloten d.m.v. een hek met code en het gehele terrein is goed verlicht. Voor onze leden en gasten is er een ruime gratis parkeerplaats bij de entree van de haven.

Voor een schade reparatie of klein onderhoud beschikt de haven over een botenlorrie, hiermee kunnen boten tot ca.10 ton voor een korte periode (ca. 1 week) uit het water gehaald worden.

Op de wal hebben wij ruimte voor meer dan 30 plaatsen in de winterperiode, deze loopt van half oktober tot half april.

Veel van onze leden hebben in de zomer een ligplaats elders in het land. Hierdoor zijn er altijd wel mooie plaatsen voor onze passanten beschikbaar.

Kijk voor de laatste informatie op de speciale Facebookpagina over onze jachthaven: https://www.facebook.com/Jachthaven-Hengelo-205355763133932/

Word lid!

..van de leukste en sportiefste vereniging van Twente!

Website Security Test