Kanoteam Twente

Sinds het najaar van 2016 hebben als kanocommissie in overleg met het bestuur een speciaal fonds gecreëerd om binnen de kanoafdeling van de Twentse Watersport Vereniging topsport te ondersteunen. Een fonds waarin bedrijven, instellingen, leden, familie, vrienden, kennissen, supporters en betrokkenen geld kunnen doneren om de topsporters van de Twentse Watersport Vereniging te ondersteunen.

Crowdfunding

Onderdeel van het fonds betreft een crowdfundingscampagne voor de de ondersteuning van een buitenlandse trainingsstage en deelname aan de EK en WK junioren in 2017. Bezoek de crowdfundings actie op: crowdfundingvoorclubs.nl/twvhengelo

Meer info?

Klik rechts op onze teamleaden voor een portfolio van deze topsporters. Bekijk ook onze video en het krantenartikel hieronder voor een kijkje in het leven van Max en Geert. Natuurlijk wil je graag zien hoe de sporters zich ontwikkelen en hoe ze zich voorbereiden op grote toernooien en streven naar het bereiken van hun sportieve doelen. Om dit met jullie te delen kun je ons volgen op onze Facebook pagina en via de hashtag #kanoteamtwente.

Word lid!

..van de leukste en sportiefste vereniging van Twente!

Website Security Test